Kredibilitet

Brand Fair, svoj značaj i kredibilitet potvrđuje petogodišnjim iskustvom, visokim standardom usluge i profesionalnom organizacijom,... što dokazuje učešće velikog broja domaćih i globalnih brendova, zavidan broj posetilaca, izuzetna medijska pažnja, gostovanje vodećih svetski priznatih eksperata na stručnim konferencijama i permanentna podrška Vlade Republike Srbije, Privredne komore Srbije, privrednih komora iz zemalja Regiona, Saveta stranih investitora, i ostalih relevantnih poslovnih udruženja i asocijacija iz Srbije i Regiona.

Prvi Brand Fair organizovali smo 2005. godine sa ciljem da podstaknemo domaće kompanije da intenzivnije rade na kreiranju novih brendova, a prvenstveno na promociji postojećih na regionalnom i globalnom tržištu. Pod motom "Brendovi Srbije - put u svet" pokazali smo da na jednom mestu može da se okupi kritična masa znanja, ideja, proizvoda, usluga, ljudi...

Naš cilj je da u Beogradu organizujemo lidersku brending manifestaciju koja okuplja vodeće brendove regiona i sveta, da unapredjujemo stručna znanja na tržištu jugoistočne Evrope, a pre svega da utičemo na kreiranje novog nacionalnog brend identiteta.