Kompanija Dunav osiguranje na Brand Fair-u 6


Kompanija Dunav osiguranje, kao lider na tržištu osiguranja u Srbiji, nastupiće na ovogodišnjem Brand Fair-u, koji se održava po šesti put, u periodu od 11. do 13. februara 2010. godine.

U utorak, 19. januara potpisan je ugovor o saradnji između Dunav osiguranja i Brand Fair-a, kojim je i zvanično potvrđeno učešće ove Kompanije na već dobro poznatoj manifestaciji posvećenoj brendovima i naprednim tržišnim komunikacijama. Ugovor su potpisali Milenka Mila Jezdimirović, generalna direktorka Kompanije Dunav osiguranje i Milivoje Radovanović, direktor Brand Fair-a.

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo potpisivanjem ugovora o saradnji i zvanično potvrdili učešće Kompanije Dunav osiguranje na Brand Fair-u. Zahvaljujući svojoj tradiciji, ali i visokoj reputaciji, kao i činjenicama koje govore o broju naših klijenata, Kompanija Dunav osiguranje to i zaslužuje, ne samo zato što predstavljamo važan privredni subjekat, već i zato što imamo epitet pravog srpskog brenda.

Dakle, o tome da je Dunav osiguranje lider na tržištu osiguranja u Srbiji, govore brojni podaci:
  • prva smo Kompanija po visini ukupne premije
  • prva Kompanija po broju izdatih polisa
  • prvi smo po visini i brzini isplate štete
  • prva Kompanija po broju vozača koji nam veruju
  • imamo i najveću prodajnu mrežu u Srbiji,
  • kao i najveći broj zaposlenih.
Dakle sve ovo, kao i činjinica da sa svojom tradicijom dugom 140 godina, negujemo visoke vrednosti pre svega kada je u pitanju savremenost našeg poslovanja, kao i posvećenost našim klijentima, doprineli su visokom rejtingu Kompanije. Ja više ni ne sumnjam da kad se pomene ime Kompanije Dunav asocira na veliku osiguravajuću kuću. Sve to čini nas brendom i upravo zato smo odlučili i da podržimo, ali i da nastupimo na ovogodišnjem sajmu brendova Brand Fair 6. Lideri smo od osnivanja do danas zato što smo uvek pratili zahteve tržišta i brinuli o interesima klijenata i njihovom dobru. Nastojimo da promene budu sastavni deo života kompanije, pa shodno tome i unapređujemo naš sistem vrednosti i osvežavamo brend Dunava“, izjavila je Mila Jezdimirović, generalna direktorka Kompanije.

Predstavljajući ovogodišnji sajam brendova, direktor Brand Fair-a, Milivoje Radovanović je ovom prilikom rekao: „Višegodišnja i veoma uspešna izgradnja kulture liderstva Kompanije Dunav osiguranje ima, neosporno, veliki uticaj na ukupne privredne tokove. Zbog toga nam je, zaista i čast i zadovoljstvo da je upravo ova Kompanija prepoznala sve inspirativne mogućnosti manifestacije Brand Fair 6. Na samom početku poslovne 2010. godine održaće se šesti Brand Fair, eminentna poslovno edukativna manifestacija posvećena brendovima i naprednim tržišnim komunikacijama.

Ključna reč Brand Fair-a 6 je „TRŽIŠTE JE TEŽIŠTE“ u kompleksnim i promenljivim ekonomskim uslovima koji su brendovima i potrošačima postavili nove izazove.“

Specijalan gost konferencije bio je i Miloš Bugarin, predsednik Privredne komore Srbije, koja je višegodišnji pokrovitelj i suorganizator ove manifestacije.

„Afirmisani i potvrđeni brendovi odlikuju svaku uspešnu nacionalnu privredu i značajno jačaju regionalno tržište. Brand Fair manifestacija, čiji je Komora pokrovitelj već šesti put, podstiče razvoj lokalnih brendova u regionalne ili globalne brendove, koji će biti poznati i priznati, podjednako i van granica domaćeg tržišta. Ovakva manifestacija istovremeno predstavlja priliku za razvoj i podizanje nivoa svesti privredne i socijalne zajednice o značaju kreiranja uspešnih brendova i potrebi njihovog uspeha na regionalnom i globalnom tržištu.

Pravac razvoja privrede, koji definiše manifestacija Brand Fair, u potpunosti se podudara sa zadatkom PKS da pozitivnim brendiranjem Srbije omogući privlačenje obimnijih stranih investicija, jačanje izvoza i na taj način obezbedi bolji položaj nacionalne privrede i bolji standard građana Srbije.

Pored uspešnih kompanija, kao što je Dunav osiguranje, medija, državnih instutucija, Brand fair manifestacija okuplja i ugledne stručnjake i zvanice iz oblasti brendinga i predstavlja priliku da se naša zemlja predstavi kao dobar domaćin.