Organizator
O nama
Mass Media International, osnovana u Beogradu 1992., specijalizovala se za realizaciju velikih projekata kao što su promocije, prezentacije i stručni skupovi.

BRAND FAIR je autentičan interaktivan doživljaj POTROŠAČA i BRENDOVA. Održava se na početku svake godine i okarakterisan je kao jedan od najvećih brending događaja u regionu jugoistočne Evrope.

Brend Konferencija, trodnevni serijal komplementarnih predavanja, kreativnih radionica, debata, osmišljena je sa ciljem da obrazuje, informiše, inspiriše, ohrabri interakciju i inicira transfer znanja i iskustava.

Ekskluzivna predavanja održali su svetski priznati stručnjaci koji su po prvi put gostovali u Regionu: Marc Gobe (USA), Martin Lindstrom (EU), Simon Anholt (England), Kevin L. Keller (USA), Joerg Spreitzer (Austria), Charlie Crowe (England), Jose Filipe Torres (Spain), predstavnici agencija Interbrand, Bloom Consalting…
www.brandfair.org

Investiciona konferencija Privredni potencijali Srbije organizovana je u saradnji sa Paktom za stabilnost Jugoistočne Evrope i uz podršku OECD, CEI i INSME. Tradicionalna regionalna nagrada BIZNIS PARTNER, ustanovljena je pre četrnaest godina (1995) da bi se skrenula pažnja javnosti na uložene napore, postignute uspehe i pozitivan doprinos kompanija u negovanju dobrih poslovnih običaja, poštovanja poslovne etike i morala i uvažavanja poslovnih partnera, klijenta i potrošača. Dodeljuje se kompanijama i institucijama iz Regiona jugoistočne Evrope za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u svim delatnostima.
www.bpartner.co.rs

U biznisu kao i u životu najvažniji je partner!