Press
Četvrtak, 11. februar
10.15 Akreditacija
11.00 Press konferencija Brand Fair 6
11.30 Ceremonija svečanog otvaranja Brand Fair 6

KOKTEL


Medijima i učesnicima obezbeđen je poseban Press Centar, tehnički potpuno opremljen za izveštavanje u real-time-u i press konferencije.Internacionalna manifestacija
Brand Fair 6
11. – 13. februar 2010.
Beogradski Sajam, hala IISa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se 6. Brand Fair, visoko profilisana poslovno-edukativna manifestacija posvećena brendovima i naprednim tržišnim komunikacijama održati od 11. do 13. februara 2010. na Beogradskom sajmu.

Ključna reč 6.Brand Fair je tržište u kompleksnim i promeljivim ekonomskim uslovima koji su pred menadžere i potrošače postavili nove tržišne izazove.

Okarakterisan kao vodeća brending manifestacija od strane poslovne javnosti u regionu SEE, Brand Fair prati najnovije tržišne trendove i podstiče intenzivnu primenu brendinga, kroz visoko postavljene standarde prezentacije kreira autentičnu atmosferu za direktan dijalog brendova sa svim ciljnim grupama, stvara tržišnu šansu za unapredjenje poslovanja kroz prezentacije, promocije, događaje, predavanja, direktne poslovne susrete i utiče na tržišno pozicioniranje, jačanje svesnosti o brendu, izdvajanje od konkurencije, širenje tržišta...rast prometa.

6. Brand Fair na početku poslovne godine pruža kompanijama skup inspirativnih mogućnosti za tržišnu komunikaciju sa potrošačima, poslovnom javnosti, medijima iz regiona SEE...

Takođe, pruža mogućnost menadžmentu učešće na 6. Brand konferenciji koja će i ove godine u saradnji sa vodećim stručnjacima obraditi najaktuelnije teme i trendove iz oblasti tehnologije brendinga, savremenih tržišnih komunikacija, upotrebi društvenih mreža u funkciji poslovanja, pozicioniranja proizvoda i usluga u trgovinskim sistemima.

Od kompanija učesnika se očekuje da iskoriste prednosti manifestacije Brand Fair i sve njene organizacione, komunikacione i marketinške instrumente stave u funkciju ostvarivanja svojih poslovnih ciljeva.Kredibilitet

Brand Fair, svoj značaj i kredibilitet potvrđuje petogodišnjim iskustvom, visokim standardom usluge i profesionalnom organizacijom,... što dokazuje učešće velikog broja domaćih i globalnih brendova, zavidan broj posetilaca, izuzetna medijska pažnja, gostovanje vodećih svetski priznatih eksperata na stručnim konferencijama i permanentna podrška Vlade Republike Srbije, Privredne komore Srbije, privrednih komora iz zemalja Regiona, Saveta stranih investitora, i ostalih relevantnih poslovnih udruženja i asocijacija iz Srbije i Regiona.