Mass Media International
O nama
Mass Media International, osnovana u Beogradu 1992., specijalizovala se za realizaciju velikih projekata kao što su promocije, prezentacije i stručni skupovi:

Tradicionalna regionalna nagrada BIZNIS PARTNER, ustanovljena je pre četrnaest godina (1995) da bi se skrenula pažnja javnosti na uložene napore, postignute uspehe i pozitivan doprinos kompanija u negovanju dobrih poslovnih običaja, poštovanja poslovne etike i morala i uvažavanja poslovnih partnera, klijenta i potrošača.
Dodeljuje se kompanijama i institucijama iz Regiona jugoistočne Evrope za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u svim delatnostima.
www.bpartner.co.rs

Investiciona konferencija Privredni potencijali Srbije organizovana je u saradnji sa Paktom za stabilnost Jugoistočne Evrope i uz podršku OECD, CEI i INSME.

BRAND FAIR International je autentičan interaktivan doživljaj POTROŠAČA i BRENDOVA. Održava se na početku svake godine i okarakterisan je kao jedan od najvećih brending događaja u regionu jugoistočne Evrope.

BREND KONFERENCIJA, trodnevni serijal komplementarnih predavanja, kreativnih radionica, debata, osmišljena je sa ciljem da obrazuje, informiše, inspiriše, ohrabri interakciju i inicira transfer znanja i iskustava.
Ekskluzivna predavanja održali su svetski priznati stručnjaci koji su po prvi put gostovali u Regionu:
Marc Gobe (USA), Martin Lindstrom (EU), Simon Anholt (England),
Kevin L. Keller (USA), Joerg Spreitzer (Austria), Charlie Crowe (England),
Jose Filipe Torres (Spain), predstavnici agencija Interbrand, Bloom Consalting…,
www.brandfair.org